Bilt & Bahadoer Opleidingsinstituut

HET INSTITUUT VOOR GESLAAGDE BEROEPSOPLEIDINGEN BTW VRIJ!
(CRBKO ERKEND)

Bilt & Bahadoer Opleidingsinstituut

Het instituut voor geslaagde beroepsopleidingen!

Beroepsonderwijs

Bilt & Bahadoer Opleidingsinstituut is gespecialiseerd in onderwijs dat rechtstreeks opleidt voor een specifiek vak of beroep en onderwijs om vakkennis te verwerven of op peil te houden: de Beroepsopleidingen.


Naast deze beroepsopleidingen verzorgen wij ook cursussen om in een (toekomstige) werkkring te kunnen functioneren.

Docententeam

Al onze docenten en rijinstructeurs zijn volledig nageschoold volgens de Wet Rijonderricht Motorrijtuigen en hebben minimaal 15 jaar ervaring en zijn in het bezit van alle categorie├źn instructiebevoegdheden, hetgeen een meerwaarde is tijdens de opleiding voor het verkrijgen van beter inzicht in de hedendaagse dynamische verkeerssituaties.

Service

Voor het opleidingsgebouw is een groot parkeerterrein aanwezig, waar er gratis geparkeerd kan worden.

Tijdens de middagpauze van iedere cursus wordt de deelnemer een compleet verzorgde lunch aangeboden. Gedurende de dag kan er onbeperkt gebruik worden gemaakt van onze koffieautomaat.

Waarom bij ons?

Daar wij gericht zijn op een geslaagd resultaat zijn er actietarieven van toepassing. Zo kunnen de theoriedagen van veel cursussen onbeperkt gevolgd worden tot een geslaagd resultaat. Het behalen van het theorie examen wordt hierdoor goedkoop. De slagingskans wordt bovendien door herhaling groter met als gevolg een hoge slagingspercentage. Een pakket met slagingsgarantie kan in overleg worden afgenomen.